Στην ανωτερότητα και την εμπειρία του ΠΑΟΚ, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Πυλαίας, ο προπονητής του Κολοσσού, Μηνάς Γκέκος. “Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον προπονητή του για τη σημερινή νίκη. Εμείς ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με ποιότητα και πάθος και ήρθαμε προετοιμασμένοι όσο καλύτερα μπορούσαμε”, είπε ο τεχνικός των Ροδιτών και πρόσθεσε:

“Σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και το πληρώσαμε από τους καλούς περιφερειακούς του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ στην άμυνα μας και είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Ωστόσο, στο τέλος και παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε πολύ κοντά στο σκορ, ο πιο έμπειρος ΠΑΟΚ πήρε το παιχνίδι.

Για εμάς ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, όμως κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και γι’ αυτό πήρε το παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στον Σούλη Μαρκόπουλο και την ομάδα και τους δίνω συγχαρητήρια και πάλι για την νίκη τους”.

Εκ μέρους των παικτών του Κολοσσού μίλησε ο Γιάννης Καλαμπόκης: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από σημερινό αποτέλεσμα. Κρατάμε ωστόσο κάποια πράγματα, όπως η άμυνα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε με μια ποιοτική ομάδα, καλοστημένη και δεν μπορέσαμε να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια παίξαμε αρκετά καλά, ωστόσο δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε κανένα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια μικρά πράγματα στα οποία υστερούμε. Κλείνοντας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και εύχομαι ο κόσμος του να γεμίζει όπως σήμερα το γήπεδο, γιατί είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ να παίζει χωρίς το κοινό του”.