Το γράψαμε; Ισχύει!…
Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Οράιον Άουτερμπριτζ προχώρησε πριν από λίγο ο Κολοσσός, με τον Αμερικανό παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ρόδου, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Το Basketblog σας είχε προϊδεάσει για τη συγκεκριμένη κίνηση στις 05/03 στο άρθρο με τίτλο “Επιστρέφει ο Άουτεμπριτζ“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού…
“Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή Orion Outerbridge, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΤΟ “ΠΡΟΦΙΛ” ΤΟΥ OUTERBRIDGE

Ο Orion Outerbridge γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 1988 στη Βοστώνη των Η.Π.Α., έχει ύψος 2.05 και αγωνίζεται στη θέση του πάουερ- φόργουορντ. Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Rhode Island, από το οποίο τελείωσε τις υποχρεώσεις του το 2012. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, στον οποίο δεν αγωνίστηκε λόγω του απαγορευτικού της ομάδας στις μεταγραφές.

Ο Άουτερμπριτζ στη συνέχεια έπαιξε για λογαριασμό της κυπριακής Α.Ε. Λεμεσού με την οποία σε 10 παιχνίδια (μ.ο. 37 λεπτά) είχε 16.2 πόντους, με 49.5% στα δίποντα, 35.7% στα τρίποντα, 63.6% στις βολές, 9 ριμπάουντ, 1.8. κοψίματα, 0.7 ασίστ και 1.9 λάθη. Στο Κολλέγιο Rhode Island ο Outerbridge την τελευταία του χρονιά είχε μέσο όρο 12.6 πόντους σε 30.3 λεπτά συμμετοχής, με 65% στις βολές, 42% στα δίποντα και 28% στα τρίποντα, 6.8 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα.

O Orion Outerbridge βρίσκεται ήδη στη Ρόδο, έχει τεθεί ήδη στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά και θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής (16:00 ΕΤ3) κόντρα στον Ολυμπιακό“.