Έφτασε ένα βήμα μακριά από την επιστροφή του στον Ηλυσιακό, αλλά τελικά ο Μανώλης Κουκουλάς θα χρειαστεί να… μετακομίσει από την Αθήνα για την συνέχεια της καριέρας του.

Ο Κολοσσός κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα και κάτω από άκρα μυστικότητα έκανε δικό του τον νεαρό σέντερ. Η ομάδα του Μηνά Γκέκου χρειαζόταν ακόμα έναν “ψηλό” για να “γεμίσει” τη φροντ λάιν και τον βρήκε στο πρόσωπο του 21χρονου παίκτη, ο οποίος θα φορά τη φανέλα του Κολοσσού για την επόμενη τριετία.

Έτσι, οι “θαλασσ” διαθέτουν μία γραμμή “ψηλών” που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον καθώς το δίδυμο των Βουγιούκα – Κουκουλά μπορεί να εξελιχθεί σε… λαχείο για την ομάδα της Ρόδου.

Κράτησε Καλαϊτζή

Εξάλλου, τη φανέλα του Κολοσσού θα συνεχίσει να φορά και την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “θαλασσί”. Έτσι, η ελληνική βάση μεγαλώνει όλο και περισσότερο δίνοντας την ευκαιρία στον Μηνά Γκέκο να δουλέψει με παίκτες που γνωρίζει καλά από την παρουσία τους στην ελληνική Α1.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο έμπειρος πλέι-μέικερ θα παραμείνει για δεύτερη συνεχή σεζόν στη Ρόδο, φορώντας τη φανέλα της ομάδας μας, με την οποία στο τελευταίο πρωτάθλημα έπαιξε συνολικά σε 25 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και πλέι-οφ.

Στη regular season αγωνίστηκε σε 14 αναμετρήσεις έχοντας 3.2 πόντους σε 15.9 λεπτά συμμετοχής, με 40% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 81% στις βολές. Επίσης είχε 1.9 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ. Στα πλέι-οφ είχε 11 συμμετοχές με 4 πόντους σε 16.9 λεπτά συμμετοχής, με 40% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα, 82% στις βολές, πήρε 1.7 ριμπάουντ και μοίρασε 1.5 ασίστ”.