Ο Κολοσσός ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τος γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία το παιχνιδιού. Ο Βασίλης Φραγκιάς δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα, ωστόσο στο τέλος τόνισε πως ακόμα και οι τυφλοί είδαν τι έγινε στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να μας βοηθήσει και να ευχηθώ στον Γιάννη και τον Πανιώνιο καλή συνέχεια. Για τη διαιτησία δεν θέλω να κάνω σχόλια. Όλοι είδαν το παιχνίδι και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. Το καλό είναι ότι το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, υπήρχε κόσμος στο γήπεδο. Δεν θέλω να πω κάτι για να μειώσω τη νίκη του Πανιωνίου, γιατί τον σέβομαι σαν συνάδελφο. Και οι τυφλοί είδαν σήμερα…”.

Από την πλευρά του ο Λαρόν Ντέντι, είπε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε προβλήματα στα ριμπάουντ. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι”.