Το… μυστήριο γύρω από τη διαδοχή του Άρη Λυκογιάννη στην τεχνική ηγεσία του Κολοσσού καλά κρατεί και τα ονόματα των υποψήφιων… μνηστήρων δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες, καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο. Στη μακρά λίστα, προστίθεται και το όνομα του Κώστα Φλεβαράκη.

Ο 49χρονος προπονητής, με μακρά εμπειρία και σημαντικές επιτυχίες στην Stoiximan.gr Basket League, κάθισε φέτος στον πάγκο της Αστάνα, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα του Καζακστάν και στην Βαλτική Λίγκα με την πρώην ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Παρότι το όνομά του “παίζει” πολύ δυνατά για τον πάγκο του νεοφώτιστου Χολαργού, ο “Φλέβα” έχει πέσει στο τραπέζι δυναμικά και από τους Ροδίτες, οι οποίοι θα τον ήθελαν στη νέα εποχή τους.

Οι διαθέσεις του παραμένουν άγνωστες, αν και το κασέ του είναι -αναμενόμενα- αρκετά ψηλά και δεν θα είναι εύκολο να καλυφθεί από το μειωμένο μπάτζετ που θα έχουν του χρόνου οι “θαλασσί”. Από εκεί και πέρα, ακούγονται τα ονόματα του Κώστα Μέξα και του Βαγγέλη Ζιάγκου, καθώς και αρκετά άλλα… Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές, καθώς οι διοικούντες την ΚΑΕ καλούνται να πάρουν αποφάσεις.