Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο προπονητής του Κολοσσού, ο Ηλίας Καντζούρης, ο οποίος σχολίασε τόσο τις καλοκαιρινές κινήσεις του συλλόγου αναφορικά με την αδυναμία ανανέωσης του περσινού κορμού, ενώ ταυτόχρονα ευχήθηκε μια καλή σεζόν σε όλους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καταρχήν να ευχηθούμε καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο εμπλεκόμενο και μη στο χώρο μας. Να κυλήσουν τα πράγματα φυσιολογικά με την επάνοδο του κόσμου στα γήπεδα, που με τόση ανυπομονησία περιμέναμε.

Εμείς ξεκινάμε την καινούρια χρονιά με όνειρα και πολλή όρεξη. Πρωταρχικός στόχος είναι να γίνουμε καλή ομάδα, καθότι ο αμείλικτος νόμος της αγοράς δεν μας επέτρεψε να κρατήσουμε ένα κορμό από τη χρονιά που μας πέρασε. Κάθε μέρα και κάθε προπόνηση που περνάει για την ομάδα μας είναι σημαντική.

Προσπαθήσαμε μέσα στις δυνατότητές μας να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων παιδιών, αλλά και αθλητών που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε μέσα στο γήπεδο».

Στο ίδιο αφιέρωμα της γενικής αρχής του πρωταθλήματος μίλησε και ο αρχηγός των Ροδιτών, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, με τον έμπειρο PG να οριοθετεί το στόχο της ομάδας του στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη σωτηρία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μία καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Φέτος, είναι πολύ σημαντικό ότι πιθανότατα θα έχουμε κόσμο στα γήπεδα. Είναι σημαντικό για εμάς που θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο της Ρόδου όταν θα παίζουμε στην έδρα μας, ενώ από την άλλη θα είναι επίσης ωραίο που θα πηγαίνει κόσμος και όταν θα παίζουμε εκτός.

Για την ομάδα μου εύχομαι να παίξουμε καλό μπάσκετ, όπως και πέρυσι, να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μετά να κοιτάξουμε για μία θέση στα playoffs».