Ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα (66-77) από το Μεσολόγγι στη Ρόδο και τόνισε ότι εκείνος φταίει για το εντός έδρας στραπάτσο από τους «νεοφώτιστους».

Ο Καντζούρης τόνισε ότι φταίει εκείνος για την αποτυχία, καθώς δεν κατάφερε να πείσει την ομάδα του να παίξει όπως χρειαζόταν σε ένα τόσο σημαντικό ματς και δεν την  προετοίμασε κατάλληλα.

Από την άλλη ο κόουτς του Κολοσσού έστειλε και τα θερμά συλλυπητήρια της ομάδας στις οικογένειες των δυο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στη Σάμο στον φονικό σεισμό που χτύπησε το νησί.

Οσο για την επόμενη μέρα ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε ότι ένας δρόμος υπάρχει. Να δουλέψει η ομάδα περισσότερο πάνω στα λάθη της και να βελτιωθεί.

Αναλυτικά ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης ανέφερε μετά το ματς με το Μεσολόγγι:

«Για αρχή, συλλυπητήρια εκ μέρους όλης της ομάδας του Κολοσσού στις οικογένειες των δύο παιδιών στη Σάμο. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, καλή δύναμη στους ανθρώπους. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ. Δεν κατάφερα να πείσω και να προετοιμάσω την ομάδα έτσι όπως έπρεπε για ένα τόσο σημαντικό και τόσο μεγάλης σημασίας παιχνίδι. Ένας δρόμος υπάρχει για εμάς. Να δουλέψουμε περισσότερο πάνω στα λάθη μας και να βελτιωθούμε».