Για την συνεργασία με τους coach Trencheri και Ζούρο:

Nιώθω πολύ τυχερός για αυτή τις συνεργασίες αυτές. Με τον coach Ζούρο δούλεψα στην Νήαρ  Ήστ στην Zalgiris και στον Άρη και 6 χρόνια με τον coach Trencherri. Ήταν πολύ σημαντικό για έναν νέο προπονητή όπως ήμουν εγώ να έχει την τύχη να δουλέψει με τέτοιες προσωπικότητες οι οποίες ξέρουν το άθλημα πάρα πολύ καλά και μεγάλες μπασκετικές προσωπικότητες.

Για το πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει πρώτος coach:

Δεν ήταν ξαφνικό, στο Bamberg επειδή ο Andrea είναι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος ερχόταν πριν από κάποια παιχνίδια και μου έλεγε ότι θα κοουτσάρω εγώ, και εκεί πήρα την πρώτη γεύση ως πρώτος coach όπως επίσης και όταν κλήθηκα να κοουτσάρω την ομάδα λόγω ενός θέματος υγείας του coach Trencherri.

Για το περιστατικό με τον coach Pasqual το 2018:

Έμενα 2:07 ο Παναθηναικός πίεζε και έκανε παγίδες σε όλο το γήπεδο και είχε βάλει και δυο γρήγορα καλάθια για αυτό κάλεσα timeout για να ξυπνήσω τους παίχτες μας. Την όλη ένταση την δημιούργησε ένας συνεργάτης του coach Pasqual εντέχνως θεωρώ και όχι ο coach Pasqual όπως λανθασμένα έχει γραφτεί καθώς τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον coach.

Αν τέθηκε θέμα για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ μετά την φυγή του Banchi:

Ναι τέθηκε έγινε και μια επαφή με την διοίκηση αλλά αυτό είναι μια ερώτηση θεωρώ η οποία πρέπει να γίνει στην διοίκηση της ΑΕΚ