Ο Κολοσσός βρέθηκε να χάνει με 17 πόντους στο πρώτο μέρος, αλλά γύρισε ανάποδα το ματς με τον ΠΑΟΚ, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά τον «σκότωσε» ο Elston Turner με τρίποντο στην εκπνοή και έτσι οι Ροδίτες έχασαν από τον «δικέφαλο» μέσα στο σπίτι τους.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Ηλίας Καντζούρης, μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και στάθηκε ιδιαίτερα στην κακή προσέγγιση που είχε η ομάδα του στο πρώτο μέρος όπου βρέθηκε πίσω με μεγάλη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Χάσαμε ένα ημίχρονο με λάθος προσέγγιση στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό μέσα από την επίθεση. Κάτι που είχαμε επισημάνει πως εναντίον μίας τόσο ταλαντούχας ομάδας, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θα ήταν μεγάλο λάθος.

Νομίζω ότι γυρίσαμε το παιχνίδι, μέσω της άμυνας. Αλλά, στο τέλος θεωρώ ότι όταν αποκτήσαμε το momentum του αγώνα, πάλι δεν κάναμε τις σωστές άμυνες, προκειμένου να κρατήσουμε τη νίκη.

Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο, παρά να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Γιατί όταν κάποιος κάνει τα ίδια λάθη, παύει να λέγεται άτυχος».