Στην αίθουσα του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ θα τελειώσει όπως φαίνεται το σημερινό ματς – θρίλερ του Κολοσσού με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο «δικέφαλος» πήρε τη νίκη με 85-84 με μια τρίποντη ρουκέτα του Elston Turner στο 1’’ πριν την λήξη. Ο Κολοσσός δείχνει έτοιμος να καταθέσει ένσταση κατά της διαιτησίας.

Οι Ροδίτες φωνάζουν για την τελευταία φάση.

Λένε ότι αρχικά υπήρξε λάθος σε μια απόφαση που δίνεται η μπάλα στον ΠΑΟΚ, ενώ η μπάλα φέρεται να έχει βγει εκτός γηπέδου από παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, ήταν στην τελευταία επαναφορά που έκανε ο Griffin. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ φαίνεται να κάνει την επαναφορά με την μπάλα όμως, να δείχνει να χτυπάει αρχικά εκτός της γραμμής και όχι εντός του παρκέ. Στην συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Turner και ο Αμερικανός έκρινε το ματς. Ευστόχησε στο σουτ που έκανε από τα 6.75μ. και έτσι προκάλεσε «ανακοπή» καρδιάς στοςυ Ροδίτες. Βρήκε στόχο στο τρόποντο που έκανε 1’’ πριν το τέλος, έκανε το 85-84 και χάρισε την νίκη στον ΠΑΟΚ.

Το ωραίο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα περιμένει ξανά μια δικαστική απόφαση για να δει τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ είχε καταθέσει ένσταση στο φετινό ματς με την ΑΕΚ (είχε κερδίσει το ματς) στο ΟΑΚΑ, δικαιώθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και το ματς θα επαναληφθεί από την αρχή.