Ο Νίκος Αρσενόπουλος θα μείνει για 2 μήνες εκτός δράσης. Ο τραυματισμός του παίκτη του Κολοσσού στον καρπό ήταν σοβαρός και έτσι ο 21χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει «εκτός» για 60 μέρες και ουσιαστικά χάνει την φετινή σεζόν.

Το χειρουργείο έγινε στην Αθήνα και ήταν επιτυχημένο. Ο παίκτης θα μείνει για ένα διάστημα στο κλεινόν άστυ και στη συνέχεια θα πάει στην Ρόδο για να κάνει εκεί την αποκατάσταση και τις θεραπείες.

Ο Κολοσσός, πάντως, δεν θα έχει κενό στην γραμμή των γκαρντ του. Ο Αρσενόπουλος, βέβαια, δεν έπαιζε πολύ.

Ο Νίκος Αρσενόπουλος, που παραχωρήθηκε στους νησιώτες από τον Ολυμπιακό Β΄, έπαιξε 10 ματς φέτος με τον Κολοσσό στην Basket League, με… μηδενικά όμως, στατιστικά καθώς είχε συνολικό απολογισμό 0/1διπ., 0/6τριπ, 1 ριμπάουντ, 5 λάθη σε 3΄ κατά μέσο όρο.

Από την άλλη, όμως, η παρουσία του έδινε βάθος στον πάγκο. Η ομάδα, όμως, ήξερε την ζημιά που είχε πάρει ο 21χρονος  παίκτης και φρόντισε να καλύψει το κενό του με την απόκτηση του Αλέξανδρου Αγγελάκου, ο οποίος επέστρεψε πριν λίγες μέρες πίσω στα παλιά του λημέρια, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 26χρονου γκαρντ.

Ο Αγγελάκος έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Κολοσσό, ενώ αυτή θα είναι η 3η θητεία του στην ομάδα.