Την ικανοποίησή του για την παραμονή του στον Κολοσσό για την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος, στις δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τρεις ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα. Περάσαμε μία καλή και όμορφη χρονιά, όπου ζήσαμε όμορφες στιγμές και ελπίζω να ζήσουμε τις ίδιες και την επόμενη. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να ισχύσει η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Από τα μηνύματα που λαμβάνουμε συνέχεια, καταλαβαίνουμε τη μεγάλη αγάπη που έχει ο κόσμος της Ρόδου για την ομάδα και πόσο πολύ θέλει να τη δει. Αλλά και εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε πολύ να δούμε τον κόσμο δίπλα μας», τόνισε ο έμπειρος άσος.

ΤΟ “ΑΝΤΙΟ” ΣΤΟΝ ΚΑΜΑΡΙΑΝΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΛΛΗ

Στη Ρόδο θα συνεχίσει τη σεζόν 2021-22 και ο Σωτήρης Μπιλλής. Αντιθέτως, δεν θα παραμείνει την επόμενη χρονιά ο Νίκος Καμαριανός, τον οποίον η ομάδα της Ρόδου ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Το «αντίο» του Κολοσσού στον Καμαριανό:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Νίκο Καμαριανό.

Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ανακοίνωση του Κολοσσού για τον Μπιλλή:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σωτήρη Μπιλλή, για ακόμη έναν χρόνο.

Η δήλωση του Σωτήρη Μπιλλή:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Κολοσσό H Hotels και στη Ρόδο για ακόμη μία σεζόν. Τη χρονιά που πέρασε κάναμε μία καλή πορεία και ελπίζω η επόμενη να είναι ακόμη καλύτερη. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε η ομάδα να πάει ακόμη καλύτερα και πιο ψηλά τη νέα σεζόν».