Μπορεί τον περασμένο Ιανουάριο ο Κολοσσός να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του βετεράνου NBAer Ty Lawson, αλλά ο Αμερικάνος PG δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, πλέον όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν, με τον πρώην παίκτη των Denver Nuggets να τα βρίσκει ξανά σε όλα με την ομάδα της Ρόδου και να ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Έτσι, μετά από μια σεζόν όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου αλλά και έπειτα από 3 στην Κίνα και τους Golden Stars και Sturgeons, ο 33χρονος playmaker θα αποτελέσει ακόμα μια μεταγραφή για τον Κολοσσό, που κινείται ήδη πολύ δυναμικά στη φετινή off- season.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά γύρω από την κοινή του συνύπαρξη με τους επίσης ball dominant ArtisΞανθόπουλο, αλλά η σαφής ποιότητα και οι παραστάσεις του Lawson σίγουρα θα παίξουν το δικό τους ρόλο σε αυτό το «πάντρεμα» 3 πανομοιότυπων παικτών στο 1.

Την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε, τη σεζόν 2019-20, μέτρησε 27 πόντους, 5.5 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 3 κλεψίματα στο CBA της Κίνας.