Έχοντας όλα του τα… όπλα στη διάθεσή του ο Βασίλης Φραγκιάς συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας στη Ρόδο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενώ παράλληλα περιμένει από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν και την εκδίκαση της έφεσης για τον Γιάννη Καλαμπόκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού…
“Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για το σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου (16:00) με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο Βασίλης Φραγκιάς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, στην οποία η ομάδα μας χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Σ.Ε.Φ. απέναντι στον Ολυμπιακό, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός προετοιμάζεται εντατικά για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας, με το απουσιολόγιο του Αθηναίου τεχνικού να είναι λευκό.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα και συγκεκριμένα από τις 14:00, στο εκδοτήριο που βρίσκεται στο “Βενετόκλειο”. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η ομάδα μας καλεί τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη.

*Αύριο το πρωί θα εκδικαστεί η έφεση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον αθλητή της ομάδας μας Γιάννη Καλαμπόκη“.