Χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα αναμένεται να ταξιδέψει για την Πάτρα αύριο (26/10), ο Κολοσσός, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Κυριακή (27/10, 16:00) τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Η αποστολή της ομάδας της ρόδου θα αναχωρήσει αύριο στις 17:30 το απόγευμα για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού αναφέρει:
«Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα ταξιδέψει αύριο το απόγευμα για την Πάτρα η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (16:00) τον Απόλλωνα Πάτρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο». Η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός θα αναχωρήσει αύριο στις 17:30 για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Πάτρα. Ο Βασίλης Φραγκιάς θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στην Πάτρα θα ταξιδέψουν οι: Νώντας Παπαντωνίου, Ματ Ραμ, Σάββας Ματσαμάς, Γιάννης Γεωργαλλής, Τέιλορ Σμιθ, Χριστόφορος Στεφανίδης, Τρέβις Σίμπσον, Μανώλης Κουκουλάς, Άγγελος Τσάμης, Τσαντ Προύιτ, Μπαμπάλε Όσμπι και Γιώργος Δανάς.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ευχαριστεί θερμά το Olympic Palace Resort και προσωπικά την κ. Μαρία Γερονικόλα για τη διαμονή του Βασίλη Φραγκιά όλο αυτό το διάστημα στο ξενοδοχείο. Επίσης ο προπονητής της ομάδας μας ευχαριστεί θερμά την κ. Μαρία Γερονικόλα και όλο το προσωπικό για την άριστη φιλοξενία».