Ο Κολοσσός H Hotels ταξιδεύει στην Πάτρα (8/11 17:00) με σκοπό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να πάρει το ροζ φύλλο. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να ελέγξει τον ρυθμό και να δείξει υπομονή και συγκέντρωση σύμφωνα με τον Μιχάλη Κουταλιανό, προπονητή των «θαλασσί».

Οι δηλώσεις του κόουτς του Κολοσσού:

Για τη σημασία του αγώνα: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ξεχωριστής σημασίας. Εμείς, όπως πάντα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Σίγουρα θα είναι τα αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και ο ρυθμός. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε τον Απόλλωνα να κάνει το γρήγορο παιχνίδι που του αρέσει».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η καλή περιφερειακή γραμμή με τους Αμερικανούς, αλλά και οι δύο πολύ καλοί Έλληνες γκαρντ, οι Μπατής και Αργυρόπουλος».

Για το που θα στηριχθεί η ομάδα: «Όπως είπαμε στον έλεγχο του ρυθμού, αλλά οπωσδήποτε θα χρειαστούμε υπομονή και συγκέντρωση για 40 λεπτά».

Ο Τέιλορ Σμιθ, ο 23χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Κολοσσού H Hotels, μίλησε εκ μέρους των παιχτών:

Για τη σημασία του αγώνα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί τώρα είμαστε στο 2-2 και έτσι θέλουμε τη νίκη ενόψει του εντός έδρας ματς την επόμενη αγωνιστική».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Θα πρέπει να παίρνουμε τα ριμπάουντ, να παίξουμε καλή άμυνα, ώστε να μην επιτρέψουμε τα εύκολα σουτ».Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Ο Απόλλων είναι μία αθλητική ομάδα. Η αρχική τους πεντάδα δεν διαθέτει τον πολύ ψηλό παίκτη και έτσι βασίζεται πολύ στην ταχύτητα».

Για το που θα στηριχθεί ο Κολοσσός H Hotels: «Εμείς θα στηριχθούμε στους καλούς γκαρντ που έχουμε, καθώς πασάρουν καλά και ξέρουν να σκοράρουν».