Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά με υψηλές προσδοκίες για τον Κολοσσό αφού οι “θαλασσί” καλούνται να αποδείξουν πως η περσινή ξέφρενη πορεία τους μέχρι την 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος δεν ήταν… πυροτέχνημα. Για να τα καταφέρουν, όμως, θα χρειαστούν και τη στήριξη των φιλάθλων τους, οι οποίοι χρειάζεται να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Μηνά Γκέκου.

Τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν σε κυκλοφορία με τις τιμές να είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που κάνει ακόμα πιο εφικτή την παρουσία των Ροδιτών στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το νέο ταξίδι ξεκινά… Έλα μαζί μας, μην χάνεις λεπτό! Γίνε και εσύ ένας Κολοσσός! Έλα στο γήπεδο, στήριξε την αγαπημένη σου ομάδα και βοήθησε την, όπως έκανες όλα αυτά τα χρόνια. Ο Κολοσσός είναι ο κόσμος του, ο Κολοσσός είναι… εσείς. Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε στο δρόμο της επιτυχίας, ολοι μαζί μπορούμε να ταξιδέψουμε στον πλανήτη… μπάσκετ.

Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατανοώντας την οικονομική κρίση, η ομάδα μας μείωσε τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Ροδίτες φίλαθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Άλλωστε, είπαμε. Κολοσσός είμαστε… όλοι μαζί!

Οι νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

VIP: 500 ευρώ (από 600)
ΘΥΡΑ 1: 250 ευρώ (από 300)
ΘΥΡΑ 2 και 4: 150 ευρώ (από 200)
ΠΕΤΑΛΑ (1 και 5): 120 ευρώ (από 150)

Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται στα γραφεία της ομάδας μας (πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 22410-22261) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 10:00 μέχρι 14:00.
Γιατί Κολοσσός είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!”