Την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο ξεκίνησε σήμερα ο Κολοσσός, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός είδε και τον Μανώλη Κουκουλά να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να δώσουν το παρών στη σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει…
“Με… λευκό απουσιολόγιο ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός εν όψει του αγώνα της Κυριακής (16:00 ΕΤ1) κόντρα στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Basket League. Μετά το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, ο Βασίλης Φραγκιάς χορήγησε τετραήμερο ρεπό στους αθλητές του, με αφορμή και τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Οι “θαλασσί” επέστρεψαν σήμερα στο “Βενετόκλειο” και μάλιστα ο Βασίλης Φραγκιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Μανώλης Κουκουλάς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επέστρεψε στο παρκέ, οπότε η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.