Ο Μιχάλης Λιάπης του Κολοσσού Ρόδου, ενημέρωσε το προσωπικό του blog στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ και μίλησε για το ματς με την Κύμη (11/3, 17:00), ενώ αναφέρθηκε και στην ποδοσφαρική Μπαρτσελόνα!

Αναλυτικά τι έγραψε:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου! Την προηγούμενη εβδομάδα πετύχαμε μία πολύ δύσκολη νίκη μέσα στη Λευκάδα, με μία ομάδα που όπως είχαμε πει δεν είχε άγχος και έπαιζε πιο ελεύθερα. Ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά ευτυχώς εμείς δεν… αυτοκτονήσαμε στο τέλος. Μπορούμε να πούμε πως ήμασταν και τυχεροί, αλλά αξίζαμε τη νίκη 100%.

Τώρα, έχουμε μπροστά ματς το παιχνίδι με την Κύμη. Μία ομάδα που σχεδόν είναι σε ίδια μοίρα, καθώς παίζει για την παραμονή της. Αυτή τη φορά, όμως, οι αντίπαλοί μας θα είναι πιο αγχωμένοι, αφού κάθε ματς για εκείνους μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας είναι «ζωής και θανάτου». Αυτό, όμως, μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και να είναι υπέρ μας, καθώς αν μπούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή, θα πάρουμε τη νίκη. Δηλαδή, είναι ένα παιχνίδι με δύο όψεις. Όπως είπα, θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, ειδικά στην άμυνα και ελπίζω να βάλουμε τα σουτ στην επίθεση, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι τα… σπάσαμε.

Για μία ακόμη φορά, θα ήθελα να κλείσω το μπλογκ μου με κάτι μη μπασκετικό και με αφορμή τη μεγάλη ανατροπή που έκανε Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το ματς ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για όλους εμάς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό. Μας απέδειξε για άλλη μία φορά, πως δεν θα πρέπει να τα παρατάμε ποτέ, ακόμη και όταν κάτι φαίνεται ακατόρθωτο. Αν είσαι τυπικός, δουλεύεις στις προπονήσεις, έχεις θέληση και πιστεύεις στον Θεό, τότε θα αποζημιωθείς! Τα λέμε την επόμενη φορά, Μιχάλης».