Ο Μιχάλης Λιάπης του Κολοσσού Ρόδου, ενημέρωσε το προσωπικό του blog στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και αναφέρθηκε στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στο Λαύριο (1/4, 17.00).

Αναλυτικά τι είπε:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα δεν τα καταφέραμε στην Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Χάσαμε από νωρίς τη συγκέντρωσή μας, δεν εμφανιστήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών και έτσι ο αντίπαλός μας το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη. Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στο ματς, αλλά ο Απόλλων ήταν σε καλή μέρα και συνέχισε να βάζει μεγάλα σουτ μέχρι το τέλος.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας το Λαύριο. Είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και αφού εξασφάλισε την παραμονή, θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία και θα παίζει πιο άνετα και πιο ελεύθερα. Εμείς, καλούμαστε να κάνουμε ό,τι κάνουμε στα εντός έδρας παιχνίδια. Να μπούμε συγκεντρωμένοι από νωρίς και να χτυπήσουμε στον αιφνιδιασμό. Στην άμυνα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς το Λαύριο διαθέτει καλούς και αξιόλογους ξένους, που ανά πάσα στιγμή μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.

Μπορεί να ερχόμαστε από μία ήττα, που δεν κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε βγει εκτός στόχου. Μέσα στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό κλίμα, είμαστε όλοι μία οικογένεια και έτσι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την ήττα που κάναμε και να παραμείνουμε ψηλά.

Το άλλο θετικό για εμάς είναι πως σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος έχει συμβάλλει σημαντικά στην καλή πορεία που έχουμε και φέτος, με τη δυναμική του παρουσία στο Βενετόκλειο.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης»