Ο παίκτης του Κολοσσού, Μιχάλης Λιάπης, μίλησε για το αυριανό (18/11, 20:00) παιχνίδι (εξ αναβολής για την 3η Αγωνιστική) με τον Ηρακλή στο «Ιβανώφειο». Ο 25χρονος γκαρντ ων Ροδιτών τόνισε ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό για εκείνον ματς, επειδή έπαιζε στον «γηραιό» (ήταν εκεί τη σεζόν 2018-19).

Ο Λιάπης θυμήθηκε και τον σοβαρό τραυματισμό που ειχε περάσει στον Ηρακλή. Από την άλλη, ξεκαθάρισε πάντως, ότι η ομάδα του θέλει να αλώσει τη Θεσσαλονίκη και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά. ο Μιχάλης Λιάπης έγραψε στο blog που έχει στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο κάναμε το καθήκον μας. Τηρήσαμε αυτά που μας είπε ο προπονητής και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Από ‘κει και πέρα, το ξεχνάμε αυτό το ματς γρήγορα και κοιτάμε μπροστά μας τον Ηρακλή.

Είναι μία ποιοτική ομάδα, με έμπειρους παίκτες. Όμως, αυτό δεν μας φοβίζει εμάς, γιατί ξέρουμε ποιοι είμαστε και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι μας.

Επίσης, θα ήθελα πω πως είναι μία ξεχωριστή περίπτωση το ματς αυτό για μένα. Αγωνίστηκα πριν από δύο χρόνια στον Ηρακλή. Έχω πολλές ευχάριστες αναμνήσεις και έκανα πολύ καλούς φίλους.

Αγάπησα τον κόσμο του Ηρακλή και με αγάπησε και εκείνος από την πλευρά του. Ταυτόχρονα, όμως, είχα και μία άσχημη στιγμή, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που τραυματίστηκα και έπαθα τη ρήξη χιαστού. Αλλά, ανυπομονώ να παίξω εναντίον του Ηρακλή».

 

Το blog by #wattandvolt του Μιχάλη Λιάπη: «Ευχάριστες αναμνήσεις αλλά ανυπομονώ να παίξω εναντίον του Ηρακλή» #StoiximanBasketLeague #BasketLeague