Για το αυριανό (14/3, 17:00) εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάρισα μίλησε ο παίκτης του Κολοσσού, Μιχάλης Λιάπης, μέσα από το blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Λιάπης τόνισε ότι οι Ροδίτες ξέρουν ότι το ματς είναι «τελικός» για Λάρισα, καθώς είναι στην ουρά της κατάταξης και προέρχεται από 3 ήττες. Ξεκαθάρισε όμως, ότι ο Κολοσσός βλέπει όλα τα ματς σαν «τελικούς» και θέλει πάντα το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ θέλει να πάρει μια καλή νίκη και ο αγώνας με τους Θεσσαλούς είναι μια ευκαιρία για να το πετύχει αυτό.

Αναλυτικά ο παίκτης του Κολοσσού, Μιχάλης Λιάπης, ανέφερε στο blog που έχει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Συνεχίζεται η απαιτητική εβδομάδα για εμάς, όπου θα δώσουμε το τρίτο μας παιχνίδι. Ερχόμαστε από την ήττα στην παράταση στο Λαύριο και επόμενος αντίπαλος είναι η Λάρισα.

Ξέρουμε, ότι για εκείνη το συγκεκριμένο ματς είναι ένας τελικός. Για εμάς δεν τίθεται ερώτημα εάν το παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε ματς το βλέπουμε ως τελικό και έτσι πορευόμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη, είτε παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας, είτε με τον τελευταίο, είτε με τον οποιονδήποτε.

Από την πλευρά μας, αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Από ‘κει και πέρα, πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνουμε μία καλή νίκη, που θα μας δώσει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας».