O νέος παίκτης του Κολοσσού, Ζερμέν Λοβ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την μετακόμισή του στους Ροδίτες. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί. Ο Αμερικανός έκανε ειδική μνεία και στον προπονητή των νησιωτών, Αρη Λυκογιάννη.Τον οποίο ξέρει καλά.

Ο Λοβ ήταν μαζί με τον Λυκογιάννη πέρσι στον Χολαργό, οπότε ο παίκτης γνωρίζει καλά τικ θέλει από εκείνον ο Ελληνας κόουτς.

O Zερμέιν Λοβ έκανε αναφορά βέβαια, και στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, στο οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην ομάδα και τόνισε ότι αν η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στη άμυν ακαι βγάλει ενέργεια στο παρκέ, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Και τη νίκη αυτή την χρειάζεται πάση θυσία ο Κολοσσός, καθώς έχει πάρει φόρα στην κατηφόρα τελευταία και θέλει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδα για τη νέα σελίδα της καριέρας του, αλλά και τον γνώριμό του, προπονητή του Κολοσσού, Αρη Λυκογιάννη: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που ήρθα στον Κολοσσό και το όμορφο νησί της Ρόδου. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά άτομα που γνωρίζω ήδη και ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς Λυκογιάννης, καθώς έχουμε συνεργαστεί ξανά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι και να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τις νίκες που θέλει, καθώς διαθέτει ένα γκρουπ από καλούς παίκτες».

Για το κρίσιμο ματς με τον Προμηθέα, ο Ζερμέν Λοβ τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Προμηθέα, που είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην άμυνα, αλλά και να παίξουμε με ενέργεια. Εάν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».