Ο Άρης Λυκογιάννης απέδωσε την νίκη της ομάδας του κόντρα στην Κηφισιά στον έλεγχο που είχε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σχολιάζοντας, παράλληλα, πως ο αγώνας με την Πάτρα δεν έχει χαθεί ακόμα!

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την 9η νίκη μας στο πρωτάθλημα γιατί εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχουμε κερδίσει 9 παιχνίδια. Χθες ανησυχούσαμε για το πόσο θα πειράξει το μυαλό μας αυτή η περίεργη απόφαση, αλλά αντίθετα μας έκανε απίστευτα καλό. Είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι και κάναμε όλα όσα συζητήσαμε στο ξενοδοχείο για το πώς θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Ελέγξαμε το παιχνίδι παρά το γεγονός πως στα ριμπάουντ δεν τα πήγαμε καλά καθώς οι ψηλοί μας είχαν φορτωθεί από νωρίς με φάουλ και λύνοντας και αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι επικρατήσαμε δίκαια. Μεγάλη νίκη και καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου πιστεύω ότι η νίκη αυτή είναι διπλή. Καλή συνέχεια στον Ηλία και την ομάδα της Κηφισιάς.

Το παιχνίδι με την Πάτρα δεν έχει χαθεί ακόμα και να δούμε αν θα χαθεί και αυτό να γραφτεί παρακαλώ! Με τον Ουότερς μίλησα στο ημίχρονο που είχε μηδέν πόντους και 6 ασίστ και του είπα πως θέλω να μας οδηγήσει στη νίκη. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο, το μόνο που θέλω είναι να κερδίσουμε. Η απάντηση του ήταν πως και εγώ το μόνο που θέλω είναι να κερδίσω. Έχουμε χημεία σαν ομάδα έχουμε καλούς χαρακτήρες και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης πρόσθεσε:

 «Σήμερα για να μην κρυβόμαστε ανησυχούσαμε για το πώς θα εμφανιστούμε μετά την χθεσινή απόφαση, αλλά πραγματικά ο χαρακτήρας αυτών των παιδιών και της ομάδας φάνηκε μέσα στο γήπεδο, πόσο συγκεντρωμένοι και πεισμωμένοι ήταν για αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα και έπρεπε να κάνουμε καλό παιχνίδι όπως και κάναμε για να κερδίσουμε. Όλοι κάναμε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, όμως ο Γουότερς έκανε ένα παιχνίδι σαν στρατηγός σήμερα. Σε ότι αφορά τα εξωαγωνιστικά πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθεί η ομάδα γιατί φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο πότε γίνεται το περιβόητο φάουλ. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά και πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αλλάζουμε στόχους. Αφού κατακτήσαμε το βασικό μας στόχο θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα πλέι οφ που έχει τρία χρόνια να συμβεί».