Το δικό του απολογισμό για τα πεπραγμένα της φετινής σεζόν από την πλευρά της ομάδας του, δίνοντας θετικό «πρόσημο», έκανε ο Άρης Λυκογιάννης. Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, αναφέρθηκε σε όσα έκριναν την τελική έκβαση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στη Δωδεκάνησο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας στο κλείσιμο της σεζόν. Παίξαμε έξυπνα και είχαμε περίσσευμα ενέργειας, παρά το γεγονός πως στερηθήκαμε τον Σαλούστρο. Είχαμε καλή περιφερειακή μέρα και ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί. Από ‘κει και πέρα, τελειώνει μία σεζόν πολύ δύσκολη για εμάς. Με καινούριους παίκτες και χαμηλό μπάτζετ. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει. Καθιερώσαμε νέους παίκτες, μπήκαμε στα πλέι οφ και αν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες θα είχαμε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν. Τη διοίκηση της ομάδας, τους δύο χορηγούς, τους κ.κ. Κουγιό και Χατζηλαζάρου. Τον πρόεδρο τον κύριο Κόκκινο».
 
Για το αν θα παραμείνει: «Συζήτηση επίσημη δεν έχει γίνει. Θα γίνει σίγουρα. Είχαμε δύο σεζόν με καλή συνεργασία και έχουμε βρει μία κοινή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδας. Αλλά, είναι νωρίς ακόμη γιατί τώρα προέχει να ξεκουραστούμε και να απέχουμε από το μπάσκετ. Θα είμαστε σε επαφή και θα δούμε».
 
Από πλευράς παικτών, ο Άλεξ Αγγελάκος είπε τα εξής: «Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας, που είναι μεγαλύτερης κλάσης. Το κάναμε στο μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος όπως είναι λογικό δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».