Με τον Μανώλη Κουκουλά ξεκίνησε σήμερα (05/11) η προετοιμασία του Κολοσσού για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Βασίλη Φραγκιά που μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Έλληνα τεχνικό.

Η προετοιμασία του Κολοσσού ξεκίνησε σήμερα με τον Κουκουλά να δίνει το «παρών» στην προπόνηση. Ο Έλληνας φόργουορντ είχε κάνει ράμματα στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αλλά πλέον είναι καλά και ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση στην Ελευσίνα.

Στο μεταξύ, ο Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση για το αναπτυξιακό τουρνουά που έγινε στο «Βενετόκλειο»: «Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη πριν από λίγες μέρες το αναπτυξιακό τουρνουά του Α.Ο. Κολοσσός στο «Βενετόκλειο». Μάλιστα τα παιχνίδια παρακολούθησαν και οι αθλητές της ανδρικής μας ομάδας Γιάννης Γεωργαλλής, Γιώργος Δανάς, Τσαντ Προύιτ, Τρέβις Σίμπσον, Τέιλορ Σμιθ και Ματ Ραμ οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βγουν δεκάδες φωτογραφίες με τους μικρούς αθλητές να υπογράψουν αυτόγραφα και να μιλήσουν μαζί τους. Στο τουρνουά τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν και φυσικά να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, οι οποίοι πρόθυμα βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά».