Ο Κολοσσός Ρόδου, ηττώμενος στα Τρίκαλα, υπέστη ένα μικρό «πισωγύρισμα», όντας στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα και απέχοντας μόλις μία νίκη από ένα «τρενάκι» ομάδων που μοιράζονται την προτελευταία θέση. Κάπως έτσι, ο αγώνας με τον Κόροιβο αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, με τους Ηλείους να προχωρούν… από επιτυχία σε επιτυχία, εντυπωσιάζοντας και στο φετινό πρωτάθλημα. Στη μεγάλη τους αυτή πρόκληση, οι Δωδεκανήσιοι έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση του κοινού τους και η διοίκηση έθεσε ως τιμή γενικής εισόδου τα 10 ευρώ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League ΣΚΡΑΤΣ με αντίπαλο τον Κόροιβο, στο Βενετόκλειο γήπεδο (Σάββατο 05 Δεκεμβρίου στις 17.00) έχει ξεκινήσει. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 με 14.00 από τα γραφεία της ΚΑΕ, Πλατεία Βρούχου 1, τηλ. 2241022261, [email protected], διαδικτυακά από το viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kolossos-eisitiria-agonon-2015-16/) και στα καταστήματα PUBLIC. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ γενική είσοδος και 5 ευρώ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.
 
Υπενθυμίζεται πως για την αγορά του εισιτηρίου για κάθε ενήλικα και παιδί είναι απαραίτητο το ΑΜΚΑ. Προτείνουμε στους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα. Όλα αυτά τα χρόνια το Βενετόκλειο είναι η μεγάλη δύναμη του Κολοσσού και για αυτό, στον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Κόροιβο, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη καλούν τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το κλειστό, ώστε να τους δώσουν τη δύναμη για τη νίκη που είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία!».