Ο Covid-19 συνεχίζει να χτυπάει τον Κολοσσό. Ο σύλλογος της Ρόδου ανακοίνωσε ότι στα νέα τεστ Covid-19 που έκαναν οι νησιώτες βρέθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας «θετικό» στον κορονοϊό!

Ο Κολοσσός είχε χτυπηθεί πριν 2 μέρες από τον ιό. Οι νησιώτες είχαν ανακοινώσει τότε ότι τα τεστ που έγιναν έδειξαν ότι μέλος της ομάδας είχε χτυπηθεί από τον ιό. Το κακό, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Είχε και συνέχεια σήμερα με την ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου και για νέο (δεύτερο)… ασθενή από τον κορονοϊό.

Οι Ροδίτες ανέφεραν επίσης στη νέα ανακοίνωσή τους ότι και το νέο κρούσμα έχει τεθεί σε σε απομόνωση, ενώ και τα 2 μέλη της ομάδας βρίσκονται καθημερινά υπό την επίβλεψη των ιατρών Τάσου Αντωνιάδη, Βασίλειου Πρωτόπαππα και Αθανάσιου Χαστά και ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού για το δεύτερο κρούσμα Covid-19 στην ομάδα:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει πως ακόμα ένα μέλος της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικό στον Covid-19.

Έχει τεθεί κι αυτό  σε απομόνωση, ενώ και τα 2 μέλη μας βρίσκονται καθημερινά υπό την επίβλεψη των ιατρών Τάσου Αντωνιάδη, Βασίλειου Πρωτόπαππα και Αθανάσιου Χαστά και  ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων.