Το ντεμπούτο του στον αυριανό αγώνα με την Καβάλα θα κάνει ο Στεφάν Νάτζφεϊ, αλλά ο Μηνάς Γκέκος θα στερηθεί -ως γνωστόν- τις υπηρεσίες του Λαρόν Ντέντι που είναι τραυματίας.

“Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, αφού παίζουμε στην έδρα μας. Η Καβάλα είναι επικίνδυνη ομάδα, κάτι που έχει αποδείξει τον τελευταίο καιρό. Είναι από τις αναμετρήσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού οι αντίπαλοι μας διαθέτουν καλή ομάδα” είπε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Εμείς θα παίξουμε χωρίς τον Ντέντι που τραυματίστηκε και σίγουρα η απώλεια του είναι σοβαρή, αλλά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Νάτζφεϊ. Θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο, παίρνοντας τη νίκη. Στην προσπάθεια μας θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο καλούμε να έρθει στο Βενετόκλειο“.
 
Ο Μανόλης Κουκουλάς τόνισε: “Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας απέναντι σε μία ομάδα που θεωρώ ότι είναι καλή και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Για μας δεν υπάρχουν περιθώρια για ήττα στην έδρα μας. Θέλουμε και πρέπει να κερδίσουμε. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι, που θα παίξουμε χωρίς τον Λαρόν Ντέντι, αλλά θα μας βοηθήσει σημαντικά η παρουσία του Στέφαν Νάτζφεϊ” και συνέχισε στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο:

“Πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε τη νίκη, γιατί στη συνέχεια έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Για να πάρουμε τη νίκη θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό“.