Ο Κολοσσός προετοιμάζεται για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες και σήμερα (02/10) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του συλλόγου. Ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κόκκινος ζήτησε από τους παίκτες να ιδρώσουν τη φανέλα, ενώ ο Βασίλης Φραγκιάς υπογράμμισε πως το σημαντικό είναι να κάνουν τον κόσμο του Κολοσσού υπερήφανο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…
«Με τις ευχές της εκκλησίας θα ξεκινήσει και φέτος η νέα σεζόν για την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, αφού σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο «Βενετόκλειο» ο καθιερωμένος και απαραίτητος αγιασμός. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το προπονητικό επιτελείο και οι αθλητές της ομάδας μας έδωσαν το «παρών», όπως και ο φίλαθλος κόσμος που παρακολούθησε στη συνέχεια την ανοιχτή προπόνηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Ο πατήρ Ιωάννης Χαλκιάς τέλεσε τον αγιασμό και στη συνέχεια μάλιστα… σκόραρε στα δύο καλάθια, κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους και από την οικογένεια της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Μιχάλης Κόκκινος είπε χαρακτηριστικά: «Καλωσορίζω τους νέους και τους παλιούς παίκτες της ομάδας μας. Ανήκετε σ’ ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία που τιμάει τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Με την αγωνιστικότητα σας καλείται να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Εύχομαι πολλές επιτυχίες σε όλους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έχω πολλές απαιτήσεις απ’ όλους σας. Ξέρω ότι είστε καλοί αθλητές με ήθος και με την καθοδήγηση του κόουτς μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα. Ο Κολοσσός είναι ιστορικό σωματείο και ζητάω απ’ όλους να ιδρώσετε τη φανέλα του».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ: «Το σημαντικό είναι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία. Το σημαντικό είναι να κάνουμε τον κόσμο να υπερήφανο. Ο Κολοσσός είναι το καμάρι της Δωδεκανήσου και θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας, γιατί η χρονιά θα είναι δύσκολη και μεγάλη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ: «Πάνω απ’ όλα πρέπει να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε όλοι μαζί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, η διοίκηση βρίσκεται δίπλα μας, το ίδιο θέλουμε και από τον κόσμο. Θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και περιμένουμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς (σ.σ. ο Άγγελος Τσάμης σήμερα έχει γενέθλια και θα σβήσει 32 κεράκια).

ΜΑΤ ΡΑΜ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Κολοσσό. Είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου και η πρώτη μου ομάδα μετά το Κολλέγιο. Θα παίξω για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το κλίμα είναι πολύ καλό και οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ. Είναι πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα να παίξω σ’ ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα όπως το ελληνικό».

ΤΣΑΝΤ ΠΡΟΥΙΤ: «Ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά και κερδίσαμε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδι. Τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν πιο πολύ για μας, αφού σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα. Νιώθω πολύ ωραία στον Κολοσσό και είμαστε όλοι ενωμένοι σαν οικογένεια. Μου αρέσει το νησί, χαίρομαι που θα παίξω στην ομάδα και ελπίζω να κάνουμε μία καλή πορεία».