Ο Κολοσσός υποδέχεται αύριο (19/10, 18:00) το Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Βασίλη Φραγκιά να θέλει οι παίκτες του να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού και να κερδίσουν τη «μάχη» των ριμπάουντ. Στις τάξεις της ομάδας της Ρόδου ευελπιστούν πως ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών και να βοηθήσει τους γηπεδούχους να φτάσουν στη νίκη.

Ο Βασίλης Φραγκιά υπογράμμισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μία πολύ αθλητική και καλή ομάδα, που διαθέτει έμπειρο ρόστερ. Για μας είναι σημαντικό να ελέγξουμε από το ξεκίνημα το ρυθμό του αγώνα και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο».

Μιλώντας εκ μέρους των παικτών ο Άγγελος Τσάμης υπογράμμισε: «Είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αφού το Ρέθυμνο διαθέτει καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση και να παίξουμε σαφέστατα καλύτερη άμυνα απ’ ότι στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει, θα γεμίσει το γήπεδο και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία σπουδαία νίκη».