Ο Βασίλης Φραγκιάς θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στον πάγκο του Κολοσσού στο αυριανό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ντέντι και Τσαλδάρη. “Σαφέστατα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα από τα δυσκολότερα της χρονιάς, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Εμείς περιμένουμε να δούμε από την ομάδα μας να έχει διάθεσή και να δώσουμε στον κόσμο αίσθηση ότι προσπαθούμε να αλλάξουμε το κέφι μας” είπε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

“Το πρόγραμμα στη συνέχεια δεν είναι βατό για μας και με το παιχνίδι αυτό ανοίγει μία σειρά δύσκολων αγώνων, με την οποία θα ξεκινήσουμε και τον δεύτερο γύρο. Η σκέψη μας είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα“.
 
Ο Στεφάν Νατζφεϊ υποστήριξε: “Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Για μας το παιχνίδι είναι εξαιρετικό δύσκολο, αφού αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε νέο προπονητή, με νέα φιλοσοφία και την τελευταία αγωνιστική είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, αφού χάσαμε στην έδρα μας από την Καβάλα. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει γεμάτο ρόστερ, τεράστια εμπειρία και μία πάρα πολύ καλή και γεμάτη ομάδα”.