Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ξεκινάει ο Άρης Λυκογιάννης στον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα με άξονα την περσινή επιτυχημένη πορεία. Έτσι, στους Ροδίτες προτάθηκε ο Βόσνιος σέντερ Φάχρο Αλίχοτζιτς (2,08 – 26 ετών) ο οποίος την περσινή σεζόν πέρασε από τα μέρη μας, αγωνιζόμενος με επιτυχία στο Ρέθυμνο.

Ο 26χρονος απόφοιτος του κολλεγίου U.A.B, έφτασε πέρυσι στην Κρήτη για να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρόλαντ Σάφτενααρ, και σε 9 παιχνίδια είχε 4,6 πόντους και 2,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο Βόσνιος ολοκλήρωσε την σεζόν στην Εστουνιάτες Κορκόντια της Αργεντινής. Πάντως οι άνθρωποι του Κολοσσού θα έχουν την ευκαιρία να τα πούνε, καθώς ο Αλίχοτζιτς θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Ρόδο για διακοπές.

Επίσης, στους βασικό σχεδιασμό του Άρη Λυκογιάννη αποτελεί η παραμονή του Σουηδού Τομ Λίντεν, ο οποίος έχει δεχθεί κρούση από τον Αρκαδικό, ενώ «θαλασσί» αναμένεται να παραμείνει μετά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, παίκτης που ήταν από τις αποκαλύψεις του Κολοσσού την περσινή σεζόν.