Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός παίκτης των Ροδιτών:

Ύστερα από τη διακοπή για το Κύπελλο τα λέμε ξανά από εδώ. Στο τελευταίο μας παιχνίδι, όλα πήγαν πολύ καλά για εμάς, καθώς πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Για να νικήσεις μία τόσο καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ, χρειάζεται να εφαρμόσεις το πλάνο των προπονητών σχεδόν στο… τέλειο και να παίξεις και ορθολογικό μπάσκετ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αυτό, το κάναμε σε τεράστιο βαθμό και έτσι φτάσαμε σε αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα.

Όταν παίρνεις μία τόσο μεγάλη νίκη, μπορεί από τον ενθουσιασμό σου να την… πατήσεις στο επόμενο ματς, καθώς χαλαρώνεις. Όμως, για εμάς δεν ισχύει κάτι τέτοιο και έτσι από την επόμενη ημέρα κιόλας και αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και να προετοιμαζόμαστε για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Ευτυχώς για εμάς, δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα και ήμασταν όλοι μαζί.

Το Λαύριο είναι μία πολύ αθλητική ομάδα και στο γήπεδό της είναι πολύ δυνατή. Κάθε χρόνο εμφανίζεται όλο και πιο ανταγωνιστική, με πολύ αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στην άμυνα, εάν θέλουμε να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Γι’ αυτό, θα πρέπει όλοι να δώσουμε το 100% από την ενέργειά μας.

Υ.Γ.: Δυστυχώς πριν από μερικές ημέρες, ένας πολύ καλός και πρώην συμπαίκτης στον Κολοσσό, ο Μιχάλης Λιάπης, τραυματίστηκε σοβαρά. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά και πιο δυνατός, στα γήπεδα.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Κωνσταντίνος