Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

 «Γεια σας και πάλι φίλοι μου. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν κύλησαν καθόλου καλά τα πράγματα για εμάς, καθώς γνωρίσαμε μια βαριά ήττα στην έδρα του Λαυρίου. Δυστυχώς, δεν εφαρμόσουμε καθόλου την τακτική μας, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, με αποτέλεσμα να μην πάρουμε κάτι καλό από το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, τώρα ακολουθεί ένα ματς-γιορτή για εμάς, αυτό με τον Ολυμπιακό. Όλοι ξέρουμε το μεγάλο μέγεθος της ομάδας, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και γι’ αυτό μόνο κερδισμένοι σε εμπειρίες μπορούμε να βγούμε αντιμετωπίζοντας αντιπάλους του τοπ επιπέδου. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα σταθερό ελληνικό κορμό όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό έχει ομοιογένεια, ενώ στον πάγκο του έχει τον ίδιο καλό και έμπειρο προπονητή. Όμως, από την πλευρά μας έχουμε πεισμώσει από την άσχημη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής και θέλουμε να βγάλουμε μια αντίδραση. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνατότητές μας και να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα το ευχαριστούν οι φίλαθλοι που θα έρθουν να μας στηρίξουν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στην Εθνική μας ομάδα, η οποία την εβδομάδα που έρχεται ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ευελπιστώντας πως θα καταφέρει να προκριθεί στο τέλος σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση. Τα λέμε την επόμενη φορά, 

Κωνσταντίνος».