Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο νεαρός γκαρντ:

«Σεβόμαστε την ΑΕΚ αλλά δεν την φοβόμαστε

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Ερχόμαστε από μία δύσκολη ήττα στην Αμαλιάδα και από μία καλή ομάδα, όπως είναι ο Κόροιβος. Δυστυχώς, σε αυτό το ματς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, όπως σε εκείνο κόντρα στο Ρέθυμνο και έτσι χάσαμε για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Ήμασταν και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπου εκεί δεν ήμασταν καλοί.

Όμως, όλη την εβδομάδα είδαμε τα λάθη μας και δουλέψαμε σκληρά πάνω σε αυτά. Ευτυχώς, δεν υπήρχαν απρόοπτα με τραυματισμούς και έτσι είμαστε όλοι διαθέσιμοι.

Το επόμενό μας παιχνίδι είναι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Όλοι γνωρίζουν ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, η οποία διαθέτει ένα πλήρες ρόστερ με ποιότητα σε κάθε θέση. Πλέον, είναι ακόμη πιο ενισχυμένη, λόγω του Μάνι Χάρις. Από την άλλη, προέρχονται από την ήττα στο Basketball Champions League από την Μπάνβιτ και θα θέλουν να αντιδράσουν.

Ωστόσο και εμείς ερχόμαστε από μία ήττα και θέλουμε βγάλουμε αντίδραση και το καλό για εμάς είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, οπότε θα έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας. Σεβόμαστε απόλυτα την ΑΕΚ, αλλά δεν τη φοβόμαστε και γι’ αυτό θα μπούμε για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Κωνσταντίνος».