Αμεσα βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο του Κολοσσού και δεν είναι άλλος από τον Θανάση Παπαχατζή, η πρόσληψη του οποίου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις προσεχείς ημέρες, ίσως και ώρες.

Ο Παπαχατζής βρισκόταν τη χρονια που ολοκληρώθηκε στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ως άμεσος συνεργάτης του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ενώ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Ελληνες βοηθούς, καθώς έχει βρεθεί στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ του Τορόντο, όπου το αντιπορσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την τέταρτη θέση, αλλά και στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην πορεία προς το πρώτο Ευρωπαϊκό, το 1996 στο Παρίσι.

Επίσης, με τους “πράσινους” στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος την περίοδο 1998-99 στο πλευρό του Λευτέρη Σούμποτιτς. Επιπλέον, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Αρη και ΑΕΚ.

Η διοίκηση του Κολοσσού τον εμπιστεύτηκε, εκείνος δέχτηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνει επίσημη πολύ σύντομα.