Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ ήταν και πάλι πολυτιμότερος παίκτης της Basket-League συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ranking(31) της αγωνιστικής συμβάλλοντας τα μέγιστα στην νικη του Κολοσσού επί της Καβάλας.

Ο παίκτης μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ για το βραβείο τονίζοντας ότι νιώθει πολύ μεγάλη ευλογία για το επίτευγμα του αυτό.

Η συνέντευξη του Τρέβορ Ρέλεφορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

– Τι σημαίνει για σένα ότι αναδείχθηκες για δεύτερη σερί αγωνιστική TAGHeuer MVP;

«Είναι μία ξεχωριστή κατάσταση για την καριέρα μου. Επίσης, νιώθω ευλογημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να βγαίνω στο παρκέ, να κάνω αυτό που μπορώ και να επιβραβεύομαι παράλληλα».

– Μετά την νίκη επί της Καβάλας στόχος του Κολοσσού H Hotels είναι η είσοδος στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου;

«Ναι, αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να παραμείνουμε στην πέμπτη θέση. Βέβαια, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο να πετύχουμε κάτι τέτοιο, αλλά εάν βελτιώσουμε κάποια κομμάτια μας και πάρουμε μερικές νίκες ακόμη, τότε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος».

– Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ποια είναι η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

«Νομίζω πως είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Αγωνίζονται πολλοί μεγάλοι παίκτες σ’ αυτό και γενικά είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα».