Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Κολοσσού πραγματοποίησε ο Ματ Ραμ στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο 23χρονος γκαρντ δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην ομάδα της Ρόδου και τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Στο μεταξύ, η αποστολή του Κολοσσού θα αναχωρήσει αύριο (20/09) για την Αμαλιάδα για το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Κολοσσού
“Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός είναι και ο Ματ Ραμ, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και αποφοίτησε πριν από λίγο καιρό από το Κολλέγιο William & Mary. Ο 23χρονος γκαρντ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη συμφωνία του με την ομάδα μας. “Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στην Ελλάδα και ο Κολοσσός αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, αφού είναι πολύ καλή ομάδα, η οποία παίζει σ’ ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρώπη και πριν έρθω στη Ρόδο έμαθα αρκετά πράγματα για τη νέα μου ομάδα.

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο και περιμένω να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Απ’ την πλευρά μου οφείλω να ακούω τις οδηγίες του κόουτς για να γίνομαι καλύτερος και να βοηθήσω τον Κολοσσό σε ότι μου ζητηθεί. Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο μας και περιμένω πως και πώς να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους του νησιού. Για μας πάντως προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου στο κύπελλο Ελλάδας και θέλουμε τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η ομάδα μου δουλεύει σκληρά, με δυνατές προπονήσεις έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι στις 12 Οκτωβρίου που ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα”.

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΓΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ

Με πρώτο προορισμό την Αθήνα αναχωρεί αύριο το απόγευμα (17:30) η αποστολή της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, εν όψει του αγώνα κυπέλλου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας (Σάββατο 17:00), στο πλαίσιο της β’ φάσης του θεσμού. Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί στο “Βενετόκλειο” και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και οδικώς για την Αμαλιάδα. Στη διάθεσή του Βασίλη Φραγκιά θα βρίσκονται οι εξής 11 αθλητές: Νώντας Παπαντωνίου, Χριστόφορος Στεφανίδης, Ματ Ραμ, Άγγελος Τσάμης, Τσαντ Προύιτ, Γιάννης Γεωργαλλής, Τρέβις Σίμπσον, Μπαμπάλε Όσμπι, Μανώλης Κουκουλάς, Σάββας Ματσαμάς και Γιώργος Δανάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή (16:00), η ομάδα μας θα παίξει στην “Περιβόλα” με τον Απόλλων Πάτρας σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ενώ τη Δευτέρα με τον Πανελευσινιακό (16:30) και το βράδυ της ίδιας μέρας θα επιστρέψει στη Ρόδο”.