Ο Κολοσσός προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής (06/10, 18:00) με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Τρέβις Σίμπσον να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας της Ρόδου. Ο απόφοιτος του Κολεγίου UNC Greensboro μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και τόνισε πως του αρέσουν τα δύσκολα…

Αναλυτικά ο Σίμπσον τόνισε: “Ο Κολοσσός είναι η πρώτη μου ομάδα μετά το Κολέγιο και είναι ένα σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο νησί και από την πρώτη στιγμή οι συμπαίκτες μου, με αγκάλιασαν. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα και γνωρίζω ότι ο Κολοσσός έχει απαιτήσεις από μένα. Θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα μου και πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Ξέρω ότι ο Κολοσσός πριν από δύο χρόνια έκανε μία εξαιρετική σεζόν και ότι αγωνίζεται πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Νιώθω πραγματικά πολύ όμορφα, με τους συμπαίκτες μου πλέον γνωριζόμαστε καλύτερα μέσα κι έξω από το γήπεδο, κι αυτό θα μας βοηθήσει στα επίσημα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε με δύο νίκες στο κύπελλο και αυτό είναι θετικό. Ακολουθεί ένα πιο δύσκολο παιχνίδι με την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και περιμένω όπως και οι συμπαίκτες μου να παίξουμε σ’ ένα γεμάτο γήπεδο.

Γνωρίζω πολύ καλά ότι θα αγωνιστώ σ’ ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπου αγωνίζονται μεγάλες ομάδες. Έχω μεγάλη όρεξη για να παίξω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Κολοσσού. Μου αρέσουν τα δύσκολα και ελπίζω να κάνουμε μία καλή χρονιά και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ”.

Στο μεταξύ, ο Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής (06/10, 18:00) απέναντι στη Νέα Κηφισιά για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος: “Την προσεχή Κυριακή από τις 18:00 θα είναι ανοιχτό το εκδοτήριο στο “Βενετόκλειο” για το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της β’ φάσης (3η αγωνιστική) του κυπέλλου Ελλάδας. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας”.