Ο Κολοσσός συνέχισε σήμερα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με την ενίσχυση της γραμμής των γκαρντ του. Οι Ροδίτες πρόσθεσαν στους «κοντούς» του τον Αμερικανό Στίβι Μπράουνινγκ.

Ο 25χρονος παίκτης είναι απόφοιτος του φημισμένου Πανεπιστημίου Μάρσαλ. Πέρασε πέρσι τον Ατλαντικό και ήρθε στη Ευρώπη. Πήγε στην Τράμπζονσπορ στην Τουρκία, αλλά στη συνέχεια πήγε στην Ουγγαρία όπου έπαιξε με την Ζολνόκι σε 25 ματς και είχε μέσο όρο 9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κολοσσού:

Στον Κολοσσό ο Stevie Browning. Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Stevie Browning.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου του 1993 και έχει ύψος 1,91μ. Το 2017 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Marshall και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ.

Εκεί, έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2018, όταν και αποχώρησε για να μετακομίσει στην ουγγρική Ζολνόκι. Σε 25 ματς πρωταθλήματος, είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ».

Ο ΣΤΙΒΙ ΜΠΡΑΟΥΝΙΝΓΚ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ