Ο Κολοσσός αντιμετωπίζει αύριο (28/09, 16:00) για τον θεσμό του κυπέλλου το Λαύριο, με τον Βασίλη Φραγκιά να έχει όλους τους παίκτες κανονικά στη διάθεσή του. Η ομάδα της Ρόδου ολοκληρώνει σήμερα (27/09) την προετοιμασία της και στη συνέχεια θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα. Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο εκ των συνεργατών του Βασίλη Φραγκιά, υπογράμμισε αναλυτικά: “Είναι ένα επίσημο παιχνίδι στο πλαίσιο του κυπέλλου αλλά και της προετοιμασίας μας εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Σαφώς και θα πρέπει να δείξουμε βελτίωση σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Κόροιβο αλλά και με τις φιλικές αναμετρήσεις σε Πάτρα και Γούβα.

Το γεγονός ότι το Λαύριο αγωνίζεται στην Α2 δεν μας λέει κάτι, αφού έτσι κι αλλιώς εμείς θα δούμε σοβαρά το παιχνίδι. Πάντα όταν παίζεις με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας, το κίνητρο είναι υψηλότερο γι’ αυτές. Εμείς περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας και θέλουμε να τις διορθώσουμε, έτσι ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα και να είμαστε έτοιμοι στις 12 Οκτωβρίου“.