Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς ο Κολοσσός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Κώστα Κώτση. Το “διαζύγιο” ήταν… βελούδινο, με την ομάδα της Ρόδου να εύχεται καλή επιτυχία στο πρώην (πλέον) στέλεχός της και τον Κώστα Κώτση να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την πρώην (πλέον) ομάδα του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κώτση, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία και τον ευχαριστεί για την άριστη και αποδοτική συνεργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντής της ομάδας μας με επιστολή του ευχαριστεί την ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, στην οποία εύχεται κάθε επιτυχία.

Δήλωση Κώτση

Αγαπητοί φίλοι,
μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα, ήρθε η ώρα για το αντίο. Σ’ αυτή την πολύχρονη πορεία, η ομάδα κατάφερε μέσα από δυσκολίες, με τη βοήθεια όλων, να εδραιωθεί και να καταξιωθεί στην Α1. Η συμβολή όλων ήταν καθοριστική και πολύτιμη και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία τους.

Τους προπονητές, τους αθλητές, τους συνεργάτες μου στο αγωνιστικό τμήμα, το προσωπικό γραφείων και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απλό φίλαθλο, που στήριξε την ομάδα και της έδωσε ώθηση για υψηλότερους στόχους.

Εύχομαι η πορεία αυτή να συνεχιστεί και ο Κολοσσός να εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Α1“.