Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Κολοσσού, έγινε γνωστή η λύση συνεργασίας με τον Τζόσουα Ντόλαρντ και μέσα από την οποία εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Αμερικανός είχε αγωνιστεί στα έξι από τα εννέα ματς του πρωταθλήματος της Α1 και με τα στατιστικά του στοιχεία να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: τρεις πόντοι, 3,8 ριμπάουντ και 0,3 ασίστ ανά αγώνα.

Ο πρώη – πλέον – προπονητής του, Μηνάς Γκέκος, μίλησε για την αμαμέτρηση κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας, όπου ο Κολοσσός δεν κατάφερε να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα: “Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Πρίφτη και την ομάδα του που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ. Εμείς πρώτη φορά παίξαμε τόσο άσχημα . Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και είμαστε στην αγορά για να βρούμε παίκτη που θα μας βοηθήσει”.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον Αμερικανό και στη λύση του συμβολαίου του: “Λήξαμε το συμβόλαιο του Ντόλαρντ και γι’ αυτό δεν έπαιξε. Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν μας βοηθούν. Ο Ίκαρος είχε πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα. Η άμυνα μας ήταν ανύπαρκτη και το γεγονός ότι δεχθήκαμε 50 πόντους στο δεύτερο μέρος τα λέει όλα. Το επόμενο ματς με τον ΚΑΟΔ είναι πολύ κρίσιμο. Ψάχνουμε να βρούμε έναν ψηλό, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολη η αγορά“.

Ο Φάνης Κουμπούρας που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η εικόνα της ομάδας πρέπει να αλλάξει: “Δεν ήρθαμε στο παιχνίδι, με εξαίρεση το αρχικό 20-27. Στο υπόλοιπο ματς δεν κάναμε τίποτα από αυτά που μας ζήτησε ο κόουτς και αφήσαμε τον Ίκαρο να κάνει ότι ήθελε. Έχουμε αρκετές σερί ήττες και πλέον έχουμε ένα κρίσιμο ματς με τον ΚΑΟΔ. Έμπειροι είμαστε, καλή ομάδα είμαστε, θα βρούμε τρόπο να αλλάξουμε την εικόνα μας“.