Ο Dusty Hannahs ήρθε στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό με τις… συστάσεις του δεινού σκόρερ και του σουτέρ «μπόμπερ». Η μικρή θητεία του στο Κολοσσό, όμως, δεν δικαίωσε ούτε την μια, ούτε την σύσταση που τον ακολουθούσε, ούτε την άλλη. Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ δεν έπεισε ότι μπορεί να βοηθήσει και έτσι «τελείωσε» από τον Κολοσσό.

Τα σενάρια ανέφεραν ότι ο Hannahs θα σταλεί σπίτι του και η διοίκηση τον ενημέρωσε για το διαζύγιο. Σύμφωνα με ένα άλλο σενάρια που κυκλοφόρησε ο ίδιος ο παίκτης κατάλαβε ότι δεν θα… μακροημερεύσει στον Κολοσσό,μ ζήτησε να αποχωρήσει και έτσι έγινε.

Σημασία δεν έχει το έγινε, αλλά η κατάληξη. Και η κατάληξη είναι πως ο Hannahs «τελείωσε» από την ομάδα της Ρόδου.

Ο Dusty Hannahs πρόλαβε να παίξει μόλις 3 ματς με την ομάδα στην Basket League και τα… πεπραγμένα του ήταν απογοητευτικά.

Ο Αμερικανός, που είχε αντικαταστήσει τον Lyle στην ομάδα της Ρόδου, είχε μέσο όρο μόλις 4 πόντους (με 2/9 τρίποντα, 2/9 δίποντα).

Στο τελευταίο ματς με το ΠΑΟΚ έπαιξε μόλις 4΄.35΄΄. Δεν είχε κάποιο θέμα τραυματισμού. Η μικρή συμμετοχή του είχε να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Και έδειξε φυσικά ότι ο Αμερικανός είναι με το ένα πόδι στην έξοδο.