Ο Χριστόφος Στεφανίδης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Αρκαδικό στο Βενετόκλειο για την 5η αγωνιστική της Basket League. 

Ο 35χρονος γκαρντ επέστρεψε στη Ρόδο και στο γήπεδο όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια, ως… αντίπαλος πλέον, καθώς αγωνίζεται πια με τα χρώματα του Αρκαδικού, με τον Κολοσσό να τιμά τον παίκτη για την προσφορά του στο σύλλογο τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, όσο και με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση:
“Στον αγώνα με τον Αρκαδικό, ο ΧριστόφοροςΣτεφανίδης, τιμήθηκε από τον ΚΟΛΟΣΣΟH HOTELS και χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο για την διετή παρουσία του στη Ρόδο. Όλοι θυμούνται ότι έδωσε την ψυχή του για τον Κολοσσό και ήτανπαράδειγμα ήθους και μαχητικότητας. Μπορεί να επέστρεψε ως αντίπαλος αλλά ο κόσμος τον τίμησε ως αθλητή και ένα από τα καλύτερα παιδιά που πέρασαν, ο ίδιος δε, συγκινήθηκε καιευχαρίστησε τους φιλάθλους και τη Ρόδο για την υποδοχή. Αυτά είναι τα ωραίαμηνύματα του μπάσκετ και τα μαθήματαήθους προς τα νέα παιδιά. Κάθε παιχνίδι κρύβει μια όμορφηέκπληξη!”