Ο Κώστας Χαρίσης μετά από τέσσερα χρόνια αποχώρησε από το Βενετόκλειο και τον Κολοσσό για να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Δεν ξέχασε όμως, τα όσα πέρασε με την ομάδα της Ρόδου και θέλησε να αποχαιρετίσει και να ευχαριστήσεις τους ανθρώπους της μέσα από μια επιστολή.

“Μετά από τέσσερα χρόνια συνεχών συγκινήσεων με την οικογένεια του Κολοσσού, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να πω αντίο. Όπως και άλλοι πρώην συμπαίκτες μου θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτον τους ανθρώπους που με έφεραν στη Ρόδο, καθώς και αυτούς που με κράτησαν εκεί όλα αυτά τα χρόνια.

Χρωστάω πολλά στους εκάστοτε συμπαίκτες μου, με τους οποίους πέρασα στα αποδυτήρια του Βενετοκλείου πανηγυρικές στιγμές με αντιπάλους πολύ μεγάλες ομάδες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που συνάντησα στην ομάδα για την άψογη συνεργασία μας” αναφέρει χαρακτηριστικά και καταλήγει με ευχές και προτροπές:

“Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η φετινή πορεία της ομάδας να είναι ανάλογη των προηγούμενων. Προτρέπω επίσης την τοπική κοινωνία της Δωδεκανήσου να στηρίξει τον Κολοσσό με κάθε τρόπο, μέσα και έξω από το γήπεδο. Ελπίζω οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον”.