Ο Κολοσσός προετοιμάζεται για το ματς με τον ΠΑΟΚ για το οποίο μίλησε ο συνεργάτης του Μηνά Γκέκου, Μιχάλης Κουταλιανός. “Την περασμένη αγωνιστική είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας και πρέπει να δούμε τι έφταιξε ώστε να το διορθώσουμε και να κρατήσουμε μόνο τα καλά στοιχεία. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και για μας ακολουθεί ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα με δύο εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ ενδιάμεσα θα υποδεχθούμε στη Ρόδο τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και φυσικά καλές εμφανίσεις, για να ελπίζουμε σε κάτι θετικό” είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στο ματς της Θεσσαλονίκης:

“Είναι μία ομάδα που έχει έναν πολύ καλό προπονητή και ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών. Ο ΠΑΟΚ έχει αρχές στο παιχνίδι του, κι αυτό τον καθιστά πολύ καλή ομάδα. Έχει σημείο αναφοράς στην επίθεση και την άμυνα τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, ωστόσο εμείς θα πρέπει να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του και φυσικά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία γίνεται χωρίς τον Σάββα Ματσαμά ο οποίος παρουσιάστηκε στη Θήβα για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.