Ο Κολοσσός δοκιμάζεται αύριο (27/10, 16:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα, με τον Βασίλη Φραγκιά να θέλει από τους παίκτες του να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει πως το πρόγραμμα της ομάδας του είναι αρκετά δύσκολο στην αρχή της φετινής σεζόν, αλλά θέλει να δει σημάδια βελτίωσης από τους παίκτες του.

Αναλυτικά ο Βασίλης Φραγκιάς τόνισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έδειξε δύο διαφορετικά πρόσωπα τις πρώτες αγωνιστικές. Οι αντίπαλοι μας στο γήπεδο τους παίζουν πάντα σε υψηλό τέμπο και το ζητούμενο και πάλι για μας είναι να μπορέσουμε να δείξουμε σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το πρόγραμμα μας δεν είναι βατό. Θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε μία δύσκολη έδρα».

Από την πλευρά των παικτών ο Μανόλης Κουκουλάς έκανε λόγο για δύσκολη αναμέτρηση και λέει πως: «Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, σε μία έδρα που γεμίζει από κόσμο. Ο Απόλλωνας είναι δυνατός μέσα στο σπίτι του και παίρνει ενέργεια από τους φιλάθλους του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Θα πάμε να παλέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο, χωρίς να έχουμε άγχος και γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα».