Ο Κολοσσός ολοκληρώνει σήμερα (05/10) το απόγευμα την προετοιμασία του, ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής, της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στη Νέα Κηφισιά. Ο Βασίλης Φραγκίας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Σάββα Ματσαμά που ταλαιπωρείται με θλάση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αθλητές αναμένεται να δώσουν το “παρών”.

Ο Έλληνας τεχνικός του συλλόγου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Κηφισιάς και τόνισε αναλυτικά: “Για μας είναι η πρώτη μας εμφάνιση μπροστά στο κοινό μας και απέναντι σε μία ομάδα που ναι μεν βρίσκεται για πρώτη φορά στην Α1, αλλά έχει στο ρόστερ της αθλητές με πολύ μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία.

Ουσιαστικά είναι το τρίτο μας παιχνίδι κόντρα σε ομάδα της Α1, αφού προηγήθηκαν τα φιλικά με τον Απόλλωνα Πάτρας και τον Πανελευσινιακό και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Αυτό που ζητάμε όλοι μας είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα μας. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά φέτος στα παιδιά και να έχει υπομονή ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της“.

Στο μεταξύ, ο Κολοσσός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα: “Αύριο από τις 18:00 θα είναι ανοιχτό το εκδοτήριο στο “Βενετόκλειο” για το παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο την Α.Ε.Ν. Κηφισιάς, στο πλαίσιο της β’ φάσης (3η αγωνιστική) του κυπέλλου Ελλάδας. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” και να παρακολουθήσει το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας”.